Het team achter de schermen

De partner voor het behalen van jouw online doelen!

Wie wij zijn

Wij zijn een ervaren team met programmeurs en marketeers met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar. Wij hebben ons naast het automatiseren van bedrijfsprocessen gestort op de ontwikkeling van sterke en veilige website software. Momenteel kun je ons vinden op ons kantoor in het centrum van Heerenveen en in ons kantoor in Steenwijk.

De programmeurs van Sitestein staan voor het leveren van goede kwaliteit (snelle applicaties en websites). Tevens ontwikkelen wij betrouwbare en veilige producten. Daarnaast onderhouden wij duurzame relaties en hechten wij veel waarde aan een goede service. Dit is dan ook de reden dat wij alles zelf ontwikkelen in Laravel en wij goed bereikbaar zijn voor vragen.

Sitestein is uitgegroeid tot een actieve online partner van bedrijven en organisaties in onder andere Friesland, Overijssel en Drenthe. Wij richten ons overigens niet alleen op Friesland, Overijssel en Drenthe. Wij zijn een online partner voor veel bedrijven en organisaties door heel het land. Naast veilige en snelle websites bieden wij onder andere advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie, marketing, social media en ontwikkelen wij grafische ontwerpen. Het team is gegroeid door de komst van extra specialisten. Zodoende bieden wij een compleet pakket aan diensten en advies.

"Als online marketeer en contactpersoon bij Sitestein zet ik samen met ons team al mijn kennis in om jouw online doelstellingen te behalen."
Ralph Groenink

Een website laten maken?

Wij starten altijd met een persoonlijk en gratis adviesgesprek om te checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op!