Het team achter de schermen

De partner voor het behalen van jouw online doelen!

De oorsprong

De basis voor de website software van Sitestein is gelegd in Heerenveen. In een oude brandweerkazerne aan de rand van het centrum heeft een jong maar ervaren development team zich gestort op de ontwikkeling van deze website software. Sitestein is uitgegroeid tot een actieve online partner van bedrijven en organisaties in onder andere Heerenveen, Leeuwarden, Sneek en Joure. Wij richten ons overigens niet alleen op Friesland, wij zijn een online partner voor veel bedrijven en organisaties door heel het land. Naast veilige en snelle websites leveren wij advies op het gebied van zoekmachine optimalisatie, online marketing, technische vragen en het behalen van online doelen. Het team is gegroeid door de komst van extra specialisten. Zodoende bieden wij een compleet pakket aan diensten en advies.

Team_Sitestein_websites

Het Sitestein Team!

  • Wij ontwikkelen kwalitatief ijzersterke software en dat vertaald zich in veilige, snelle en mooie websites! Ieder kwartaal ontwikkelen wij nieuwe en waardevolle functionaliteiten en deze functionaliteiten stellen wij beschikbaar voor iedereen met een Sitestein website. Tegelijkertijd zijn wij ook in staat om maatwerk aan jouw website toe te voegen!

  • Noon Creative is een full-service marketingbureau met een sterke focus op online. Als volledige samenwerkingspartner van Sitestein zijn wij jouw ideale partner als je jouw merk, website of webshop wilt laten groeien. Wij weten welke deuren we moeten openen om jouw bedrijf aan meer bezoekers te helpen, meer verkopen te laten genereren en dus betere (online) resultaten te laten behalen.

  • Hugo is een top designer uit Zwolle en tevens een docent in dit vakgebied! Hij is in staat tot het creëren van prachtige logo's en geweldige grafische afbeeldingen. Zo heeft hij aan veel Sitestein websites iets extra's toegevoegd. Hij is met zijn afbeeldingen in staat om een website iets extra's te geven. Hij luistert en vervolgens knalt jouw stijl van het beeldscherm!

Een website laten maken?

Wij starten altijd met een persoonlijk en gratis adviesgesprek om te checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

Wij nemen binnen 24 uur contact met jou op!