Snel online met persoonlijk advies

Samen behalen wij jouw online doelen!

Een bedrijfswebsite laten maken?

Een bedrijfswebsite laten maken is een belangrijke online stap! Met de gebruiksvriendelijke website software van Sitestein creëer je samen met ons of zelfstandig een professionele bedrijfswebsite.

Bepaal zelf hoeveel je wordt ondersteund of zelf inricht!
Hier ontvang je persoonlijk advies voor jouw online doelen!
Veel waardevolle functionaliteiten voor bedrijven en organisaties!
Een unieke functie? Hier is maatwerk mogelijk!

Wat houdt een bedrijfswebsite via Sitestein in?

De website software van Sitestein is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en organisaties. Het is gebruiksvriendelijke software voor het maken van een bedrijfswebsite in de stijl van jouw organisatie. Ons team staat klaar voor al jouw online vragen en het inrichten van jouw bedrijfswebsite. Tegelijkertijd kun je zelf bepalen in hoeverre je zelfstandig wilt werken aan jouw website. Er zijn bijvoorbeeld veel bedrijven die regelmatig zelfstandig een pagina toevoegen.

Bedrijfswebsite laten maken

Wij ontwikkelen verschillende type bedrijfswebsites

Functionaliteiten voor een professionele website

De website software van Sitestein is speciaal ontworpen voor het maken van een bedrijfswebsite. Onze ontwikkelaars zijn continu aan het programmeren om nieuwe functionaliteiten beschikbaar te stellen voor de website van jouw organisatie. Via Sitestein is het dan ook eenvoudig om een unieke en sterke bedrijfswebsite neer te zetten in de sfeer van jouw organisatie. tevens geven wij veel advies voor het behalen van de online doelen van jouw organisatie.

professionele website maken

Kosten voor het laten maken van een bedrijfswebsite

Bepaal zelf hoeveel je wordt ondersteund of in hoeverre je de bedrijfswebsite zelf inricht!

Scherpe prijzen voor een persoonlijke samenwerking

Basic

€39,- Per maand

€199,- opstartkosten

Gratis adviesgesprek
 • Eerste 4 pagina's gratis met ons creëren
 • Onbeperkt aantal pagina's
 • Domeinnaam en hosting
 • SSL certificaat en (veiligheids)updates
 • 1 formulier (bijv. contactformulier)
 • Koppeling met een nieuwsbrief
 • Online marketing advies
 • Zoekmachine vriendelijke website
 • Mobiel vriendelijke website
Toon 0 meer Toon minder

Pro

€69,- Per maand

€299,- opstartkosten

Gratis adviesgesprek
 • Alles uit Basic
 • Eerste 10 pagina's gratis met ons creëren
 • Onbeperkt aantal formulieren (bijv. contact of intakeformulier)
 • Blog
 • Meertaligheid
 • Kennisbank
 • Catalogus
 • Zoekwoordenonderzoek

Een maatwerk bedrijfswebsite laten maken

Een maatwerk bedrijfswebsite is maakt jouw website uniek. Met Sitestein kunt u een website laten maken die perfect aansluit bij jouw unieke bedrijfsbehoeften. Met Sitestein kun je profiteren van zowel generieke website software als maatwerkfunctionaliteiten. Hierdoor krijgt je een krachtige en flexibele website die jouw bedrijf helpt om online te groeien en indruk te maken op jouw bezoekers.

De voordelen van een bedrijfswebsite via Sitestein

Op zoek naar een online partner?

Een bedrijfswebsite via Sitestein is meer dan een losse website. Sitestein is de online partner van bedrijven en organisaties. Wij vervullen deze rol door het geven van advies en het aanbieden van veel waardevolle diensten. Wij denken actief mee en richten ons op het behalen van jouw online doelen!

Snel en veilig online?

De bedrijfswebsites worden opgebouwd door midel van blokken. Ieder blok heeft zijn eigen functionaliteit. Onze ontwikkelaars hebben veel waardevolle functionaliteiten ontwikkeld voor bedrijven. Er worden regelmatig veiligheidsupdates en overige updates uitgevoerd, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw zakelijke website.

Op zoek naar maatwerk mogelijkheden?

De gebruiksvriendelijke website software van Sitestein is ontwikkeld voor het creëren van een bedrijfswebsite. Toch zijn er bedrijven die een extra functionaliteiten op hun website willen weergeven. Dit is bij ons mogelijk! Wij zijn in staat om extra functionaliteiten op maat te maken. Ook kunnen wij koppelingen maken met externe en hiervoor geschikte software.

Advies over online marketing?

Online marketing start vaak vanaf het moment dat een bedrijfswebsite wordt ingericht. Dit is echter wel afhankelijk van de online doelen van organisatie. Wij adviseren over marketingmodellen die betrekking hebben op de inrichting van jouw website, zoekmachine optimalisatie, e-mailcampagnes en online adverteren. Dit alles start bij het kiezen voor een snelle en sterke bedrijfswebsite.

Een bedrijfswebsite laten maken?

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek om te checken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het maken van een professionele bedrijfswebsite.