Zelf een website maken

Zelfstandig maar zeker niet alleen!

Zelf een website maken met voldoende ondersteuning?

Zelf een website maken met persoonlijke uitleg en voldoende ondersteuning? Via Sitestein is het ook mogelijk om op een eenvoudige manier zelfstandig een website te maken. Hierbij ontvang je bij de start een persoonlijke uitleg, ondersteunen wij bij het creëren van de eerste pagina's en blijven wij goed bereikbaar voor al jouw vragen.

Hoe word ik ondersteund?

Zelf een website maken via Sitestein doe je in vergelijking met veel andere aanbieders niet helemaal alleen. Je kunt zelf bepalen hoeveel je wordt ondersteund. Tegelijkertijd is de website software van Sitestein eenvoudig zelfstandig te gebruiken. Tijdens een startgesprek kijken we eerst samen naar jouw online doelen. In ieder pakket zit daarnaast ook een persoonlijke uitleg over hoe je zelf op een eenvoudige manier jouw website kunt maken. Vanuit het basic en het pro pakket ontvang je vervolgens een SEO consult. Tijdens een SEO consult geven wij uitleg over hoe je een eigen website maakt die goed scoort in de zoekmachines. Daarnaast creëren wij de eerste pagina's samen met jou! Mocht je in de loop van de tijd vragen hebben dan staan wij altijd voor jou klaar.

Zelf een website maken

Waarom zelf een website maken via Sitestein?

Eenvoudig in te richten!
Kies zelf hoeveel je wordt ondersteund!
Keuze uit veel functionaliteiten!
Hier is maatwerk mogelijk!
Kwaliteits- en veiligheidsupdates!
Online marketing advies!

Zelf een website maken?

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek om te checken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het zelf maken van een website.