Functionaliteiten

Speciaal voor bedrijven en organisaties

Alle pagina's worden opgebouwd door middel van blokken met eigen functionaliteiten!

Iedere pagina wordt opgebouwd door middel van blokken.
De verschillende blokken hebben allemaal eigen functionaliteiten.
De blokken kun je per pagina onder elkaar rangschikken.
Je kunt de blokken eenvoudig selecteren, invullen en stijlen.

Bepaal zelf hoeveel je wordt ondersteund of in hoeverre je de website zelf inricht!

Alle waardevolle functionaliteiten zijn onderverdeeld in 6 categorieën

Communicatie

Online communicatie is de kern van een website. Toon teksten, afbeeldingen en video's op meerdere manieren in de stijl van jouw organisatie.

Etaleren en promoten

Testimonials, unique selling points, prijstabellen, statistieken, Google reviews en een inzicht in jouw organisatie. Laat alle waardevolle eigenschappen van jouw organisatie stralen op een unieke website.

Formulieren

Het is mogelijk om op jouw website verschillende type formulieren te creëren. Hierbij kun je denken aan een intake-formulieren, aanmeldformulieren, bestelformulieren of een contactformulier.

Contact

Een website is vaak gericht op een call to action. Een bezoeker die vanuit een vraag of interesse via een contactformulier, een telefoonnummer of een whatsapp koppeling contact opneemt.

Op maat gemaakte functionaliteiten

Onze ontwikkelaars zijn in staat om op maat gemaakte functionaliteiten te ontwikkelen. Op deze manier kan Sitestein aansluiten bij jouw online doelen en wensen.

Koppelen met externe software

Koppel externe software met jouw website. Gebruik functionaliteiten vanuit externe software op jouw website. Dit kan indien de door jouw gebruikte software hier de mogelijkheid toe geeft.

Roadmap

Onze ontwikkelaars zijn doorlopend bezig met de functionaliteiten roadmap. Op deze roadmap staan nieuwe functionaliteiten die jij in de toekomst kan toevoegen op de website van jouw organisatie. Ook de nieuwe functionaliteiten zijn gericht op het behalen van online doelen van bedrijven en organisaties.

Een gratis adviesgesprek

Wij starten altijd met een persoonlijk gesprek om te checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laat je gegevens achter voor een gratis adviesgesprek voor het maken van een professionele website.