Functionaliteiten

Website functionaliteiten

Speciaal voor bedrijven en organisaties

Sitestein websites worden opgebouwd door middel van blokken

Iedere pagina van een Sitestein website wordt opgebouwd door middel van verschillende blokken. De verschillende blokken hebben allemaal een eigen functie. De blokken kun je per pagina onder elkaar rangschikken en op de door jou gewenste volgorde tonen. Een Sitestein website is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt de blokken eenvoudig selecteren, invullen, stijlen en op de juiste plek van jouw website tonen.

Menu (header)
Boven aan iedere website vindt je een menu. Je kunt het menu aanpassen qua stijl, logo, kleur en inhoud.

Tekst, afbeeldingen, tabellen en video blokken
Er zijn verschillende blokken waarin je op een mooie manier tekst, foto's, video's en tabellen kan etaleren.

Hero
De Hero is een blok die vaak onder het menu wordt gebruikt. Deze geeft identiteit aan jouw website. Een hero kan bestaan uit een grote afbeelding, een uitgelichte tekst en knopen (buttons).

Pricing tabele
Heb jij een product of dienst die je graag etaleert met enkele unique selling points? Dan is de pricing table uitermate geschikt.

Team grid
Presenteer jezelf of jouw team door middel van de team blokken. Aan de strakke designs kun je teksten en foto's toevoegen.

Testimonial
Toon mooie recensies van jouw klanten of partners in de testimonial blokken.

Statistieken kolommen
De cijfers of gegevens van jouw organisatie die jij graag presenteert kun je geweldig etaleren en de statistieken kolommen.

Formulieren
Toon verschillende formulieren op jouw website. Hierbij kun je denken aan aanvraagformulieren voor offertes of aanmeldformulieren.

Contactformulier
een contactformulier blok mag niet ontbreken op een bedrijfswebsite. Dit blok kun je dan ook net als alle andere blokken op iedere pagina tonen.

Inschrijving nieuwsbrief
Wil je starten met een nieuwsbrief? Via het functieblok inschrijven voor een nieuwsbrief kun je contactgegevens verzamelen van jouw toekomstige lezers.

Features
Dit blok kun je perfect gebruiken om alle unique selling points te etaleren.

Browser view
De browser toont een webbrowser op jouw website als een afbeelding. Aan deze webbrowser kun je een URL toevoegen en een afbeelding of een print screen van een pagina die je graag wilt uitlichten.

Accordion
De accordion is ideaal als je verschillende onderwerpen met veel tekst op een overzichtelijk manier wilt tonen. Jouw bezoekers kunnen deze tekst eenvoudig in en uitklappen.

Banners
Het banner blok is het blok om een korte boodschap duidelijk uit te lichten.

Maatwerk en ondersteuning

Organisaties die kiezen voor een Sitestein website, kiezen voor een website die speciaal is ontwikkeld voor bedrijven. Het team van Sitestein staat klaar om te ondersteunen bij het inrichten van jullie website. Ook ondersteunen wij organisaties bij de strijd in de zoekmachines. Tevens ontwikkelen onze developers specifieke maatwerk functies en koppelingen met externe software.

Functionaliteiten roadmap

Een development team is doorlopend aan de slag met de functionaliteiten roadmap. Op de roadmap staan nieuwe blokken die jij in de toekomst kan toevoegen op de website van jouw organisatie. Ook de nieuwe functionaliteiten zijn gericht op het uitrollen van een professionele en complete website voor bedrijven en organisaties.

Een gratis adviesgesprek

Een duurzame relatie en een gedegen plan zijn wat ons betreft essentieel zodra een organisatie denkt aan een website. Daarom starten wij altijd met een persoonlijk gesprek om te checken wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op over een Sitestein website.